DE EERSTE GITAARVEILING IN NEDERLAND

DE EERSTE GITAARVEILING IN NEDERLAND
Zien en Genieten ! van de vele mooie´Schatten Op Zolder´. Dat konden de bezoekers bij de diverse indrukwekkende exemplaren in de Veilingcollectie. Fraaie, bijzondere en unieke exemplaren konden het bezit worden van de talrijk aanwezige liefhebbers en verzamelaars. En er werd direct bijgedragen aan het bijzondere project Muziekids !

Want met de opbrengst van deze veiling wordt het – straks in oktober – wellicht mogelijk, dat de zieke kinderen die worden verpleegd op de nieuwe jeugdafdeling van het Ter Gooi Ziekenhuis Blaricum, al een beetje mogeijk om muziek gaan beleven, maken en spelen !

‘JOY’

er zijn geen afbeeldingen gevonden


Méér dan een collectors item. Een bezienswaardige gitaar. Speciaal, neen … exclusief ontworpen voor Muziekids ! Dit prachtexemplaar van kunstenaar Bert Wouters. Met als motief ’t schitterende nieuwe gebouw van Beeld en Geluid en het fraaie monumentale Gemeentehuis van Hilversum !
Geveild wordt De Gitaar nog niet. Dat gaat gebeuren op een nog nader vast te stellen veilingdatum. U kunt wel alvast uw bod uitbrengen op dit unieke instrument. Tijdens de komende Guitar Experience op 28 november, of via onze informatiemail. De opbrengst komt volledig ten goede van Muziekids. Dit ter gelegenheid van de inrichting van de jeugdafdeling Tergooiziekenhuizen locatie Blaricum, die afgelopen oktober 2009 is geopend. NU BIEDEN DUS !

Translate »